WANDELCOACHING

HEERLIJK BUITEN - LOOP DE STRESS UIT JE LIJF

De voordelen van wandelcoaching

  • Buiten zijn praat makkelijker
  • Natuur verdiept coachingsgesprek
  • Natuur biedt ankerpunten
  • Door te bewegen kom je in beweging
  • Natuur zorgt voor positieve gevoelens
  • Natuur verbetert cognitief functioneren
  • Bewegen is gezond
  • Frisse lucht en daglicht zijn gezond
  • De enige footprint is de afdruk in het zand

Vergoeding 

De kosten van een coachingstraject hoef je lang niet altijd volledig zelf te betalen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Vergoeding door werkgever

Je werkgever heeft er belang bij dat jij goed in je vel zit. Dat geldt zeker voor werkgerelateerde problemen maar soms ook voor dingen die meer privé lijken. Heeft jouw werkgever belang bij het coachtraject dat je wil volgen? Grote kans dat je niets zelf hoeft te betalen. En wees niet bang dat je werkgever dan alles komt te weten over jou want coaches hebben een geheimhoudingsplicht. 

Wat zijn de mogelijkheden als je wil dat je werkgever betaalt?

CAO

Kijk als eerste of er in je CAO iets staat over de mogelijkheden van coaching. Zo ja, ga dan naar HRM of je leidinggevende voor meer informatie.

Via leidinggevende

Neem vervolgens contact op met je leidinggevende. Is hij/zij bekend met wat er speelt bij jou en vindt hij/zij dat je daar iets mee moet doen, dan heb je een goede kans dat hij/zij het ook wil betalen.

Via HRM

Geeft je leidinggevende niet thuis of vind je het lastig om te vragen? Neem dan contact op met de afdeling HRM of Personeelszaken, geef aan wat er speelt, dat je een geschikte coach hebt gevonden en vraag naar de mogelijkheden.

Loopbaanbudget

Sommige van onze klanten krijgen hun coachtraject vergoed uit hun loopbaanbudget. Check eventueel bij je leidinggevende of HR-afdeling of je zo’n budget hebt en wat de voorwaarden zijn. Bedenk dan waarom jouw coachtraject aan de voorwaarden voldoet en leg dit voor bij je leidinggevende of HR-manager.

Arbodienst

Heb je contact met een arbodienst over wat er speelt bij jou, vraag dan wat de mogelijkheden zijn om de coaching vergoed te krijgen.

Vergoeding door eigen bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en is jouw coaching gerelateerd aan het werk dat je doet voor je bedrijf dan voer je de kosten in je boekhouding logischerwijze op als bedrijfskosten.

Kunnen we je ergens mee helpen?