De afgelopen 15 jaar ben ik bezig geweest binnen het Training & Coachingsvak. Mijn diensten zijn geschikt voor business-2-business en zijn beschikbaar als 1 op 1 sessie of als groepsactiviteit. Alle trainingen en workshops zijn gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met Mindfulness en ACT.  Ik heb het beste van verschillende methodes en technieken verzameld en op basis van mijn eigen ervaringen aangepast tot het programma wat ik nu toepas. Ik heb verschillende bedrijven opgebouwd en geleid en daarmee een ruime ervaring opgebouwd, ook met werknemers.

Omdat Mindfulness Based Programs (MBPs) bewezen effectief zijn en ik dit dagelijks door mijn mooie job mag ervaren bied ik ter kennismaking deze workshop aan. Het beste uit de resultaten: 

WORKSHOPS

De workshop is een combinatie van Mindfulness  Training (MBSR/MBCT) en ACT (Acceptance & Commitment Training). Het is een compacte, interactieve kennismaking met Mindfulness en ACT met wat theorie en makkelijke oefeningen. Beiden groeien in populariteit als effectieve methoden om stress te verminderen. 

FLEXIBEL

Het programma maakt flexibeler, zorgt voor sneller stressherstel en helpt mensen beter omgaan met werkdruk en de werk-privé balans.  Interessant als trigger voor werkgevers & werknemers!

Is het iets voor uw organisatie of onderneming?  

Probeer het gewoon en neem contact op voor een vrijblijvende to-the-point kennismaking. Kost verder niets, alleen een uurtje tijd.

De workshops worden altijd op maat gemaakt op basis van de wensen van de opdrachtgever en samenstelling van de deelnemers. De tijdsduur en de exacte invulling worden in onderling overleg bepaald. 

Na de workshop kan er indien gewenst, individueel of groepsgewijs een vervolgtraject worden ingegaan.

Nieuwsgierig wat het voor uw organisatie  kan opleveren? Klik op de onderstaande knop en ik neem snel contact op!

ACT NOW!

Door ACT (Acceptance and Commitment Training) kun je bewustere keuzes maken en gemotiveerd aan concrete, haalbare doelen gaan werken. Dit geldt op individueel vlak maar ook voor teams.  Tijdens de sessies wordt er actief ingegaan op de onderwerpen die actueel zijn en worden aangedragen door de organisatie.  

Voor teams is de insteek om te ontdekken wat de belangrijkste gemeenschappelijke waarden zijn en van daaruit concrete doelen te realiseren. Ook hier wordt gewerkt met een actieplan.

DIT ACT COACHINGSTRAJECT IS GERICHT OP CONCRETE RESULTATEN EN ACTIES OP KORTE TERMIJN. 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar een persoonlijke toelichting en een op maat gemaakt traject voor jouw team!

mindfulness workplace

Om te diepte in te gaan samen met het team bied ik een speciaal daarvoor ontworpen MBSR Mindfulness programma aan.

De workshops laten je proeven aan o.a. wat Mindfulness voor je kan betekenen terwijl dit het hele menu op tafel zet. Perfect voor teambuilding en de uitdagingen aangaan die er op dit moment liggen.

Het Workplace Mindfulness programma is wetenschappelijk onderbouwd en werd ontwikkeld in samenwerking met Oxford University. Een speciaal programma dat voldoet aan de behoeften van leiders, managers en werknemers die vaardigheden willen ontwikkelen zoals bv. stressreductie en focus , nu in deze toch wel complexe tijd. 

  • Workplace MT helpt medewerkers  gedurende een periode van vier tot zes weken mindfulness vaardigheden te ontwikkelen ter verbetering van hun eigen welzijn en veerkracht, die ze vervolgens elke dag oefenen en hoe die toe te passen in hun werk. 
  • Het programma is compact en behapbaar. 
  • Een training die door het juiste taalgebruik to the point is, zonder zweverig te worden, en daardoor perfect aansluit bij het rationele kader van het bedrijfsleven.

RESULTAATGERICHT

Wat zijn de te verwachten resultaten o.a:

  •  stressreductie
  • verlaging ziekteverzuim
  • een prettiger functionerend team
  • duidelijkere, bewustere keuzes kunnen maken
  • verbeterde  communicatie
  • verhoging focus

Geïnteresseerd wat het voor uw bedrijf of organisatie kan opleveren? Klik dan op onderstaande knop, laat uw gegevens achter en ik neem snel contact op!

Kunnen we je ergens mee helpen?