Marita, aangenaam

 

Welkom bij  Feeling-Free.nl Training &  Coaching!

Graag wil ik mij aan je voorstellen. 

Mijn naam is Marita van Gerven, gecertificeerd Mindfulness & ACT trainer /coach. Ook kun je bij mij terecht voor HSP coaching, diverse meditatie trainingen en workshops voor organisaties en bedrijven. Met enthousiasme en een makkelijke, persoonlijke manier van communiceren verzorg ik therapeutische en coachingssessies, Individuele- en groepstrainingen en sinds een tijdje ook wandelcoaching.

Ik heb al heel wat mensen mogen helpen en vind het top om de mooie reviews te lezen die ik ontvang. In eerste instantie beginnen sommigen wat twijfelend aan een training of coachingstraject omdat ze soms onbekend zijn met deze methodes.  Al vrij snel wordt duidelijk dat er concrete resultaten worden behaald en dat geeft een behoorlijke boost!

Sinds 2008 ben ik actief bezig met Mindfulness. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij See True Maastricht en  NEM Acadamy. Sinds 2015 ben ik enthousiast trainer/coach, geregistreerd bij de beroepsvereniging VVM.

Dagelijks ben ik gepassioneerd met mijn mooie werk bezig en geef ik trainingen en coaching in mijn praktijkruimte,  online en ook op locatie voor diverse organisaties en bedrijven.

Ik ben lid van de beroepsvereniging en maak deel uit van de regionale intervisiegroep.

Voel je vrij om contact op nemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen en wat we samen kunnen bereiken!

Hartelijke groet,

Marita 

Kunnen we je ergens mee helpen?