iNVESTERING

Goed dat je deze stap wilt zetten om een investering in jezelf te gaan doen!  Check even of de training/coaching vergoed wordt door je zorgverzekeraar of werkgever. De training/coaching komt voor vergoeding in aanmerking bij een steeds groeiend aantal verzekeraars. O.a. Menzis, Amersfoortse, VGZ. 

TARIEVEN

De tarieven zijn opvraagbaar via het contactformulier. Ook met een aantoonbare kleine portemonnee kun je bij mij terecht omdat ik vanuit een ideeël doel werk. Bijvoorbeeld met korting, een betalingsregeling enz. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijzen gelden per uur, incl. btw voor particulieren (tenzij anders vermeld), excl. btw plus toeslag van 10% voor bedrijven en organisaties die btw-plichtig zijn op de vermelde bedragen.

VERGOEDINGEN OVERIG

Je werkgever heeft er belang bij dat jij goed in je vel zit. Dat geldt zeker voor werkgerelateerde problemen maar soms ook voor dingen die meer privé lijken. Heeft jouw werkgever belang bij de training of het coachtraject dat je wilt volgen? Grote kans dat je niets zelf hoeft te betalen. En wees niet bang dat je werkgever dan alles komt te weten over jou want er geldt geheimhoudingsplicht. 

Wat zijn de mogelijkheden als je wil dat je werkgever betaalt?

CAO

Kijk als eerste of er in je CAO iets staat over de mogelijkheden. Zo ja, ga dan naar HRM of je leidinggevende voor meer informatie.

Via HRM

Geeft je leidinggevende niet thuis of vind je het lastig om te vragen? Neem dan contact op met de afdeling HRM of Personeelszaken, geef aan wat er speelt, dat je een geschikte trainer/coach hebt gevonden en vraag naar de mogelijkheden.

Loopbaanbudget

Sommige van onze klanten krijgen hun coachtraject vergoed uit hun loopbaanbudget. Check eventueel bij je leidinggevende of HR-afdeling of je zo’n budget hebt en wat de voorwaarden zijn. Bedenk dan waarom jouw traject aan de voorwaarden voldoet en leg dit voor bij je leidinggevende of HR-manager. 

Arbodienst

Heb je contact met een arbodienst over wat er speelt bij jou, vraag dan aan hun wat de mogelijkheden zijn om de kosten vergoed te krijgen.

Vergoeding door eigen bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en draagt jouw traject positief bij aan het werk dat je doet voor je bedrijf dan kun je de kosten in je boekhouding opnemen als bedrijfskosten.

Kunnen we je ergens mee helpen?