iNVESTERING

Goed dat je deze stap wilt zetten om een investering in jezelf te gaan doen!  Check even of de training/coaching vergoed wordt door je zorgverzekeraar of werkgever. De training/coaching komt voor vergoeding in aanmerking bij een steeds groeiend aantal verzekeraars. O.a. Menzis, Amersfoortse, VGZ. 

TARIEVEN

 • Online Mindfulness MBSR Training

  Complete training 6x online incl. oefenmateriaal – tracks

  € 335,-
 • Individuele Mindfulness Training MBSR 8x

  complete training incl. oefenmateriaal – tracks

  € 495,-
 • Buddy Mindfulness Training MBSR 8 weken p.p.

  complete training incl. oefenmateriaal – tracks

  € 395,-
 • Groepstraining Mindfulness MBSR 8 weken p.p.

  complete training incl. oefenmateriaal – tracks

  € 350,-
 • LIFE & ACT Coaching
  € 64,90
 • HSP Coaching
  € 64,90
 • Wandel Coaching
  € 59,-
 • Meditatietraining, half uur
  € 32,50
 • Workshops, prijs op aanvraag

Prijzen gelden per uur, incl. btw voor particulieren (tenzij anders vermeld), excl. btw plus toeslag van 10% voor bedrijven en organisaties die btw-plichtig zijn op de vermelde bedragen.

Overige vergoedingen

De kosten van een coachingstraject hoef je lang niet altijd volledig zelf te betalen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden

Vergoeding door werkgever

Je werkgever heeft er belang bij dat jij goed in je vel zit. Dat geldt zeker voor werkgerelateerde problemen maar soms ook voor dingen die meer privé lijken. Heeft jouw werkgever belang bij het coachtraject dat je wil volgen? Grote kans dat je niets zelf hoeft te betalen. En wees niet bang dat je werkgever dan alles komt te weten over jou want  coaches hebben een geheimhoudingsplicht. 

Wat zijn de mogelijkheden als je wil dat je werkgever betaalt?

CAO

Kijk als eerste of er in je CAO iets staat over de mogelijkheden van coaching. Zo ja, ga dan naar HRM of je leidinggevende voor meer informatie.

Via HRM

Geeft je leidinggevende niet thuis of vind je het lastig om te vragen? Neem dan contact op met de afdeling HRM of Personeelszaken, geef aan wat er speelt, dat je een geschikte coach hebt gevonden en vraag naar de mogelijkheden.

Loopbaanbudget

Sommige van onze klanten krijgen hun coachtraject vergoed uit hun loopbaanbudget. Check eventueel bij je leidinggevende of HR-afdeling of je zo’n budget hebt en wat de voorwaarden zijn. Bedenk dan waarom jouw coachtraject aan de voorwaarden voldoet en leg dit voor bij je leidinggevende of HR-manager. 

Arbodienst

Heb je contact met een arbodienst over wat er speelt bij jou, vraag dan aan hun wat de mogelijkheden zijn om de coaching vergoed te krijgen.

Vergoeding door eigen bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en is jouw coaching gerelateerd aan het werk dat je doet voor je bedrijf dan voer je de kosten in je boekhouding logischerwijze op als bedrijfskosten.