mindfulness trainingen

Gecertificeerde Mindfulness Training volgen? Dat kan individueel, met een buddy of in een groep. Ga jij de uitdaging aan?

De Mindfulness training helpt je direct om op een andere manier om te leren gaan met stress en problemen en kan ook online, aan huis of incompagny  worden gegeven. Het programma is gebaseerd op het stappenplan MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction).

WAT MINDFULNESS NIET IS : ZWEVERIG OF SPIRITUEEL.

Tijdens de Mindfulness training leer je hoe je  in je leven en uit je hoofd komt. Door een eenvoudige stap-voor-stap training die wekelijks of periodiek (in onderling overleg) gevolgd wordt zul je snel resultaat boeken en bewuster keuzes kunnen maken waardoor je leven aanzienlijk kan verbeteren. Klinkt interessant, en dat is het ook! 

Kom en daag jezelf uit of het iets voor jou is door contact op te nemen en een geheel vrijblijvend een introductie-afspraak te maken. 

Bekijk het aanbod onderstaand.

INDIVIDUELE

mindfulness training

Meld je vandaag nog aan voor de individuele training, geheel op maat gemaakt voor jou! Deze 8-weekse persoonlijke mindfulness training is op en top flexibel zowel wat tijden betreft als programma. Nu ook online!

Een individuele training bestaat uit 8 sessies van ca. 1,5 uur wekelijks of periodiek te volgen. 

Meest gekozen

BUDDY

mindfulness training

Kom samen met een maatje een begeleid mindfulness programma volgen. Samen met een partner, vriendin, collega, etc. kun je op flexibele tijden de training doorlopen.

Een buddy programma bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur wekelijks of periodiek te volgen.  

Kan ook indien gewenst op een eigen locatie worden gegeven.

GROEPS-

mindfulness training

Een groepsprogramma bestaat uit 8 sessies van ca. 2 – 2,5 uur (wekelijks of 2-wekelijks) en een voorgesprek. 

 

Check hier of de training/coaching vergoed wordt door je zorgverzekeraar of werkgever. De training/coaching komt voor vergoeding in aanmerking bij een steeds groeiend aantal verzekeraars. O.a. Menzis, Amersfoortse, VGZ.