THERAPIE & COACHING

INDIVIDUEEL/ MET BUDDY / TEAMS

life & act

ook online!

Het leven biedt genoeg uitdagingen. Zeker als je worstelt met stress, angst, een negatief zelfbeeld of andere mentale problematiek. Je omgeving vraagt veel van je, de lat ligt hoog. Je moet succesvol zijn en naar de buitenwereld de schijn ophouden dat het goed met je gaat, terwijl je je misschien van binnen heel anders voelt. Op sociale media laten anderen alleen de beste versie van zichzelf zien, waardoor je het gevoel krijgt dat je niet goed genoeg bent. Je gaat je (onbewust) toch vergelijken met anderen. Herkenbaar?

 Life & ACT coaching biedt je duidelijkheid over wat écht belangrijk is in je leven, hoe je je problemen oplost en geeft je tools hoe je jouw doelen kunt bereiken. Duidelijk wordt wat de belangrijkste waarden in jouw leven  zijn die als een kompas gaan werken.

Het biedt structuur voor het maken van gerichte acties,  je leert om effectiever met stress om te gaan en je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te vergroten.

 Nodig je zelf uit en kom uit je comfort-zone! Wie ruimer durft te denken, kan een heel scala aan nieuwe mogelijkheden ontdekken. Dat geldt ook voor jou! Overigens is de coaching op maat gemaakt dus helemaal voor jou geschikt. Ook de tijden zijn flexibel indien gewenst

sluit direct aan op jouw actuele situatie

gerichte actie met haalbare doelen

helder & effectief

5 tot 8 sessies

een greep uit de resultaten:

beter omgaan met prestatiedruk

stress verlagen

flexibeler omgaan met problemen

Ben je benieuwd naar nieuwe inzichten in je eigen waarden, drijfveren en ambities? Of heb je stress klachten of een BURN-OUT? 

Door o.a. technieken vanuit ACT (Acceptance and Commitment Therapie) kun je bewustere keuzes maken en met meer ontspanning weer leren genieten van je leven. Tijdens de sessies wordt er actief ingegaan op de onderwerpen die voor jou actueel zijn in jouw leven. 

De kortdurende coaching of therapie is een creatieve manier om beter inzicht te krijgen in wat werkelijk belangrijk is voor jou, waar je voor wilt staan, de persoon worden die je écht wilt zijn. Op een speelse wijze worden er tijdens de sessies nieuwe invalshoeken geboden waardoor je een ruimer perspectief in kunt nemen (en daardoor tot innovatieve oplossingen kunt komen bijvoorbeeld.) De sessie duurt gemiddeld 1 – 1,5 uur.

Voor teams is de insteek om te ontdekken wat de belangrijkste gemeenschappelijke waarden zijn en van daaruit concrete doelen te realiseren. Ben je hierin geinteresseerd, kijk dan verder op Workshops

 

 

Mindfulness Training
DIT COACHINGSTRAJECT IS GERICHT OP CONCRETE RESULTATEN EN ACTIES OP KORTE TERMIJN. OOK MOGELIJK MET BUDDY.

Geïnteresseerd? Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor organisaties : neem vrijblijvend contact op en vraag naar een persoonlijke toelichting en een op maat gemaakt traject voor jouw team! Of bekijk ook de overige mogelijkheden op WORKSHOPS & MORE.

Coaching voor Hoogsensitieve Personen

Herken jij je hierin?

  • bovengemiddelde gevoeligheid voor prikkels
  • onbewust emoties van anderen oppikken en soms ook overnemen
  • diepgaande informatieverwerking
  • groot empatisch vermogen
  • snel overprikkeld raakt
  • oog voor detail
  • lees verder op de speciale website of neem direct contact op

Kunnen we je ergens mee helpen?