veel gestelde vragen

Door vrijblijvend een afspraak te maken waardoor je een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden. Het verplicht tot niets dus laat een berichtje achter op de website of bel/whatsapp 06 41063049 om snel een gratis oriënterend gesprek af te spreken. Tijdsduur is ca. 45 min.

Momenteel zijn er geen wachtlijsten. Daardoor kun je er vanuit gaan dat je snel geholpen kunt worden! Dat is wel zo prettig toch.

Dat wordt duidelijk tijdens de eerste vrijblijvende afspraak. Soms is het aan te raden eerst de 8-weekse Mindfulness Training of de ACT-Training te volgen maar kan het zijn dat er direct met het coachingstraject gestart wordt omdat dit wat flexibelere mogelijkheden heeft. Afhankelijk dus van de hulpvraag wordt er een persoonlijk plan gemaakt.

Vaak wordt als eerste genoemd dat er geen rust in het hoofd is en dat er veel onrust gevoeld wordt o.a. vanwege tijdgebrek en teveel todo’s.  Grenzen ontdekken en aangeven staan ook hoog genoteerd. Vaker willen ontspannen en tijd voor jezelf maken worden vaak genoemd als wens. Natuurlijk zijn dit maar enkele voorbeelden en kan dit per persoon in bepaalde mate gelden. Hoe is dit voor jou? Meld jou probleem of uitdaging op het contactformulier en we gaan kijken of we jou zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Van klacht naar kracht! Zo is ook de insteek van het hele coachingstraject. Je ontvangt tips en tools om je gave te gaan gebruiken en in te zetten voor je eigen welzijn. En daardoor komt het ook ten goede aan anderen overigens. In de eerste plaats kom je voor jezelf en samen wordt het traject afgelegd waardoor je stapsgewijs tot inzichten komt waardoor het transformatieproces in gang wordt gezet. Je zult je krachtiger voelen en o.a. zelfbewuster worden. Ook leer je om je grenzen te voelen en daar je gedrag op aan te passen waardoor je energie-level zal toenemen. Zie verder de hierboven genoemde items op deze website.

De kosten zijn een investering in jezelf! Dus eigenlijk kun je beter van een investering spreken. In de eerste plaats zal dat tijd zijn om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Tijdens de coaching zullen we vooral oefeningen tijdens de sessie doen dus de tijd die je er thuis aan besteedt is minimaal. Natuurlijk kun je ook oefeningen thuis doen maar dat hoeft niet. Financieel zijn er misschien mogelijkheden om een vergoeding te ontvangen via een werkgever of zorgverzekeraar maar dat is iets om tijdens het eerste gesprek te bekijken. Er wordt volledige duidelijkheid gegeven over de financiële investering.

Kunnen we je ergens mee helpen?