Minder stress meer ontspanning!

KOM UIT JE HOOFD EN IN JE LEVEN!

Minder stress

Door mindfulness leer je om met minder stress en meer ontspanning te leven. Er ontstaat inzicht op de manier waarop je met jezelf en met anderen omgaat. Binnen het programma maak je kennis met o.a. een aantal verschillende methoden om bewuster in je leven te staan. Tot rust komen en in balans blijven in deze tijd dat zijn vaardigheden die ook jij kunt ontwikkelen. Velen behaalden duurzame positieve resultaten. 

Betere keuzes

Daardoor kun je betere keuzes maken, accepteren wat zich aandient en daarop te antwoorden in plaats van impulsief te reageren.  Je leert om met hardnekkige patronen en lastige emoties om te gaan. Dat gaat niet ten koste van spontaniteit, het werkt juist verrassend de andere kant op! 

Nieuwe inzichten

Mindfulness is een vaardigheid : het vermogen je aandacht te kunnen richten. En iedereen kan het leren.  Door inzicht, verschillende soorten meditaties en opdrachten zul je snel positieve resultaten zien. Je kunt de gewenste veranderingen aanbrengen in je dagelijkse leven waardoor je meer grip en voldoening krijgt en meer kunt genieten van je leven!