Eerst wat algemene informatie. De mindfulness training (MBSR/MBCT) helpt je direct om op een andere manier om te leren gaan met stress en problemen en kan ook online, aan huis of incompagny (in de vorm van workshops) worden gegeven. Het programma is gebaseerd op het officiële stappenplan MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) en MBCT (Mindfulness-Based Cognitive Therapy).

Wat mindfulness NIET is: zweverig of spiritueel. 

Tijdens de trainingen leer je hoe je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren en meer in balans komt. Door een eenvoudige stap-voor-stap training die wekelijks of periodiek (in onderling overleg) gevolgd wordt zal je snel bewuster keuzes kunnen maken waardoor je leven aanzienlijk kan verbeteren. Klinkt interessant, en dat is het ook! 

De enige manier om er achter te komen of het iets voor jou is, is om contact op te nemen en een geheel vrijblijvend een introductie-afspraak te maken. 

Kost verder niets, alleen een uurtje tijd. Het totale programma bestaat uit 8 trainingen (of 6x online). Kies hieronder een training die het best bij je past.

Mindful

leven

Individuele

training

Meld je vandaag nog aan voor de individuele training, geheel op maat gemaakt voor jou! Deze 8-wekelijkse persoonlijke mindfulness training is op en top flexibel zowel wat tijden betreft als programma. Ook aan huis! Aanmelden verplicht je tot niets, er wordt eerst geheel vrijblijvend contact met je opgenomen.

 

Maatjes

training

Kom samen met een maatje een begeleid mindfulness programma volgen. Samen met een partner, vriendin, collega, etc. kun je op flexibele tijden de training doorlopen.

Een maatjes begeleid programma bestaat uit 8 sessies van 2 uur wekelijks of periodiek te volgen. Aanmelden verplicht je tot niets, er wordt eerst  geheel vrijblijvend contact met je opgenomen. Kan ook indien gewenst op een eigen locatie worden gegeven.

Maatjes

training

Groeps

training

Een groepsprogramma bestaat uit 8 sessies van ca. 2 uur (wekelijks of 2-wekelijks) en een voorgesprek. Het gehele programma wordt doorlopen, afgestemd op de situatie en kan ook incompagny worden gegeven. Ook hier weer maatwerk: neem contact op om alle ins-en outs af te stemmen . 

Momenteel worden er i.v.m. Covid-19 maatregelen géén groepslessen gegeven.