de trainingen

  • MBSR Mindfulness trainingen 
  • Mogelijk met vergoeding van zorgverzekeraar!!
  • 8 bijeenkomsten 
  • duur per bijeenkomst ca. 1,5-2,5 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)
  • individueel/met buddy/in groepsverband
  • vaste werkwijze volgens stappenplan werkboek

De training helpt je direct om op een andere manier om te leren gaan met stress en problemen en kan ook online, aan huis of incompagny  worden gegeven. Het programma is gebaseerd op het stappenplan MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction).

WAT MINDFULNESS NIET IS : ZWEVERIG OF SPIRITUEEL.

Tijdens de training leer je hoe je  in je leven en uit je hoofd komt. Door een eenvoudige stap-voor-stap training die wekelijks of periodiek (in onderling overleg) gevolgd wordt zul je snel resultaat boeken en bewuster keuzes kunnen maken waardoor je leven aanzienlijk kan verbeteren. Klinkt interessant, en dat is het ook! 

Kom en daag jezelf uit of het iets voor jou is door contact op te nemen en een geheel vrijblijvend een introductie-afspraak te maken. 

Bekijk het aanbod onderstaand.

INDIVIDUELE

training

Meld je vandaag nog aan voor de individuele training, geheel op maat gemaakt voor jou! Deze 8-wekelijkse persoonlijke mindfulness training is op en top flexibel zowel wat tijden betreft als programma. Ook aan huis.

Een individuele training bestaat uit 8 sessies van ca. 1,5 uur wekelijks of periodiek te volgen. De totale investering  € 495,- incl. btw en bijbehorend materiaal. Voor bedrijven excl.btw plus een toeslag van 10%.

Aanmelden verplicht je tot niets!

BUDDY

training

Kom samen met een maatje een begeleid mindfulness programma volgen. Samen met een partner, vriendin, collega, etc. kun je op flexibele tijden de training doorlopen.

Een buddy programma bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur wekelijks of periodiek te volgen.  De investering  € 395,- p.p. incl. btw en materiaal. Voor bedrijven excl.btw plus een toeslag van 10%.

Aanmelden verplicht je tot niets. Kan ook indien gewenst op een eigen locatie worden gegeven.

GROEPS-

training

Een groepsprogramma bestaat uit 8 sessies van ca. 2 – 2,5 uur (wekelijks of 2-wekelijks) en een voorgesprek. Het gehele programma wordt doorlopen, afgestemd op de situatie en kan ook incompagny worden gegeven. Investering € 350,- p.p. incl. btw en materiaal. Voor bedrijven excl.btw plus een toeslag van 10%.